391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A Wizz Air is törölte néhány járatát az Egyesült Királyság térségének kedvezőtlen időjárása miatt

10perc.hu
2022. 12. 12.

A Wizz Air is törölte vagy jelentős késleltetéssel közlekedtette több induló és érkező járatát London-Luton és London-Gatwick repülőterekről vasárnap és hétfőn az Egyesült Királyság térségének kedvezőtlen időjárása miatt - közölte a Wizz Air hétfőn az MTI-vel.

A légitársaság helyi partnereivel közösen már dolgozik azon, hogy az Egyesült Királyságban rekedt utasok számára szállást biztosítson, ugyanakkor az egész országot érintő krízis miatt ez a vártnál hosszabb időt vesz igénybe - írták a közleményben.

Felidézték, hogy december 11-én a sűrű havazás és kedvezőtlen időjárási körülmények jelentős fennakadásokat okoztak a tömeg- és légiközlekedésben a térségben, a földi tömegközlekedést érintő fennakadások miatt a repülőtéren dolgozó személyzet tagjai nem jutottak el munkahelyeikre, a repülőtereket és azok környékét beborító, több mint tíz centiméteres hó pedig megakadályozta a repülőgépek fel- és leszállását.

A Wizz Air tájékoztatást küldött az aktuális helyzetről és a járatok átfoglalási lehetőségeiről azoknak az utasoknak, akik közvetlenül a wizzair.com oldalon vagy mobilalkalmazáson keresztül foglaltak jegyet. A közvetítőkön, utazási irodákon keresztül foglaló utasoknak ezekért az információkért az érintett cégekhez kell fordulniuk.

Főkép forrása:
Pixabay (Illusztráció)
Címkék:
#Anglia

További cikkek