Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tizenhat év fegyházat kért az ügyészség a pedofil apára

10perc.hu
2021. 11. 09.
Tizenhat év fegyházat kért az ügyészség a pedofil apára

A vádlott, kihasználva élettársa munkavégzés miatti távollétét, valamint azt, hogy a hétéves lányuk betegségek miatt nem ment iskolába, többször szexuális cselekményt végzett vele a másik két kiskorú gyermeke jelenlétében.

Döbbenetes ügyben emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség, majd kért tizenhat év fegyházat egy férfire. A pedofil apa több alkalommal szexuálisan bántalmazta kiskorú kislányát. Halmazati büntetésként a férfi kizárását a feltételes szabadságra bocsátásból, szülői felügyeleti joga megszüntetését mindhárom gyermekénél és eltiltását minden olyan foglalkozástól, ahol 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végzi, valamint indítványozták letartóztatásának fenntartását kérelmezték a bíróságtól.

A vádlott 2020 októbere és 2021. február 14-e között többször szexuális cselekményt végzett a lányával egy Fejér megyei településen. Kihasználva élettársa munkavégzés miatti távollétét, valamint azt, hogy a hétéves lányuk betegség miatt többször nem ment iskolába, többször szexuális cselekményt végzett vele a másik két kiskorú gyermeke jelenlétében. A férfi a fiait azzal fenyegette meg, ha elmondják valakinek a történteket, megveri őket.

Az édesanya azonban egy alkalommal hamarabb jött haza, és az ablakon keresztül meglátta, mit csinál a lányával a vádlott a másik két gyermek jelenlétében. A férfit felelősségre vonta, aki távozott otthonról. A rendőrség a férfival szemben elfogatóparancsot bocsátott ki, majd elfogta. A bíróság rövidesen kihirdeti ítéletét.

Főkép forrása:
freepik.com
Címkék:
#Ügyészség

További cikkek