395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tragédia az autópályán - Halottja is van az M1-esen történt tömegbalesetnek – Megindult a forgalom a sztrádán

10perc.hu
2023. 03. 12.

Mentés közben, az egyik kiégett autó alatt találtak egy holttestet, akinek az azonosítása még várat magára, míg mostanra kiderült, lokális porátfúvás okozhatta a szerencsétlenséget, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok.

Sajnos immár halottja is van a szombat délutáni, az M1-es fővárosból kivezető szakaszán történt tömegbalesetnek. Egy holttestet találtak az egyik kiégett autóroncs alatt az M1-es autópályán történt tömeges közlekedési baleset műszaki mentése során - közölte a police.hu. A rendőrség közleménye szerint a baleset elhunytjára – egy 44 éves férfi az áldozat – az autóroncsok eltávolítása során találtak rá.



Némi öröm az ürömben és a gyászban, hogy ismét zavartalan a forgalom az M1-esen mindkét irányban. Mint arról a 10perc.hu is beszámolt, a sztrádán a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 31-es kilométernél 5 kamion és 37 személyautó ütközött össze, egy ember meghalt, 39-en megsérültek, 19 jármű pedig kiégett. A balesetet a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. szerint lokális porátfúvás okozhatta, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok.



Főkép forrása:
MTI/Lakatos Péter

További cikkek