EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Tragédia a 4-es úton, többen meghaltak egy balesetben

Belföldi hírek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: baleset-info.hu/Facebook/Szolnok és környéke útinform

Szolnok mellett rohant egymásba egy kisbusz és egy kamion, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset következtében hárman meghaltak, több súlyos sérültet kórházba szállítottak.

Döbbenetes baleset történt a 4-es főúton Szolnoknál. Ma délután egymásba rohant egy kamion és egy kisbusz, a baleset következtében három ember meghalt, többen súlyosan megsebesültek.

A rendőrség adatai szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a járművel eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba a 92 kilométernél, és oldalról nekiütközött a kisbusznak

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset következtében a kisbuszból több ember kizuhant. A helyszínről több embert vittek súlyos és könnyebb sérülésekkel a környék egészségügyi intézményeibe, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A kamion sofőrjét is kórházba szállították, a kisbusz vezetőjéről egyelőre nincs információ. A kisbuszban tizennégy magyar állampolgár utazott.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek a főút 92-es kilométerénél, a forgalmat a Tószegi út irányába terelik.