393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tragédia a 4-es úton, többen meghaltak egy balesetben

10perc.hu
2021. 06. 04.

Szolnok mellett rohant egymásba egy kisbusz és egy kamion, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset következtében hárman meghaltak, több súlyos sérültet kórházba szállítottak.

Döbbenetes baleset történt a 4-es főúton Szolnoknál. Ma délután egymásba rohant egy kamion és egy kisbusz, a baleset következtében három ember meghalt, többen súlyosan megsebesültek.

A rendőrség adatai szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a járművel eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba a 92 kilométernél, és oldalról nekiütközött a kisbusznak

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset következtében a kisbuszból több ember kizuhant. A helyszínről több embert vittek súlyos és könnyebb sérülésekkel a környék egészségügyi intézményeibe, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A kamion sofőrjét is kórházba szállították, a kisbusz vezetőjéről egyelőre nincs információ. A kisbuszban tizennégy magyar állampolgár utazott.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek a főút 92-es kilométerénél, a forgalmat a Tószegi út irányába terelik.

Főkép forrása:
baleset-info.hu/Facebook/Szolnok és környéke útinform

További cikkek