393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Továbbra is kísérti a szerencsét a lottómilliárdos

10perc.hu
2021. 06. 15.

Évtizedek óta játszik, és egészen 2021. április 3-ig nem nyert nagyobb összeget az a játékos, aki több mint két hónapja 2,8 milliárd forinttal lett gazdagabb.

Vélhetően sokan cserélnének azzal a játékossal, aki több évtizedes, szinte eredménytelen próbálkozás után idén április elején mind az öt számot eltalálva 2,8 milliárd forintot nyert az ötös lottón. A Szerencsejáték Zrt. most megosztott néhány titkot Magyarország új milliárdosáról.

Kiderült róla, hogy minden héten új, véletlenszerűen kiválasztott számokkal játszik, és a nyertes szelvényét Budapesten adta fel. A pénzt szűkebb családjával fogja megosztani, ugyanakkor autót és lakást mindenképpen vásárol, míg az összeg egy részét pénzügyi tanácsadó segítségével szeretné befektetni.

A nagy nyeremény nem fogja megváltoztatni, sem az életvitelében, sem pedig a társasági életében. Úgy véli, odafigyeléssel eddig is egy normális életet tudtak élni, és kijelentette, azért, mert nyert 2,8 milliárd forintot, esze ágában sincs abbahagyni a lottózást.

Főkép forrása:
Szerencsejáték Zrt
Címkék:
#lottó

További cikkek