389.05 Ft

361.37 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Teljes a Sziget nagyszínpadának programja – Jön a Z generáció kedvenc hiphop rappere, Yung Lean

10perc.hu
2023. 03. 14.
Teljes a Sziget nagyszínpadának programja – Jön a Z generáció kedvenc hiphop rappere, Yung Lean

Világsztároktól hemzsegő buli vár azokra, akik kilátogatnak majd az augusztus 10-től 15-ig tervezett fesztiválra.

Megvan a teljes lista, már most mindenki kiválaszthatja, kik a kedvenceik a 2023-as Sziget fesztivál fellépői közül. Ma újabb ötven nevet jelentettek be a szervezők. Közöttük olyan sztárok vannak, mint a Mumford & Sons, Lorde, Macklemore, Bonobo, Arlo Parks, Yung Lean, Caroline Polachek és SG Lewis is.

Ezzel kialakult a Sziget nagyszínpadának teljes fellépőlistája, emellett számos további izgalmas előadó koncertje is nyilvánossá vált az augusztus 10-től 15-ig tervezett fesztiválra. A folk-rock brit világsztár csapata, a Mumford & Sons legutóbb 2018-ban lépett fel a Szigeten, az amerikai rapper, Macklemore egy évvel később. Utóbbi néhány hete jelentkezett új szólóanyagával, a Ben-nel.


Yung Lean a tavaly lemondott fellépését pótolja majd idén augusztusban     Fotó: Instagram


A hiphop vonalat erősíti a Szigeten a Z generáció kedvenc előadója, Yung Lean. A svéd rapper tavaly lemondott fellépését pótolja majd idén augusztusban. Kollégája, a brit Loyle Carner harmadik, Hugo című lemezével érkezik, mellett Lazza, Bizzey, Josman, Mezzosangue és Call Me Karizma is az európai hiphop felhozatalt erősíti a Szigeten.

A tánczene keményebb stílusaira, főleg a hardstyle-ra és a hard trance-re összpontosító Q-dance programsorozat tavaly után visszatér a Szigetre, ahol először lép színpadra a techno partikat és fesztiválokat szervező holland csapat, az Awakenings, amelyhez a világ legnagyobb techno rendezvénye, az Awakenings Summer Festival is tartozik. Ismét ott lesz a fesztiválon az Art of Freedom.


A folk-rock brit világsztár csapata, a Mumford & Sons legutóbb 2018-ban lépett fel a Szigeten    Fotó: wikipedia


Teljesen megújulnak a higiéniai blokkok, szinte valamennyi mobil-wc eltűnik, helyüket konténeres angolvécéblokkok veszik át. „Tavaly sokat küzdöttünk a szokatlan szárazság miatti szállóporral, idén több fronton teszünk azért, hogy ez ne ismétlődhessen meg. Egyrészt már tavaly év végén eltüntettük a kiszáradás okozta hiányosságokat a füves talajon. Emellett új pormentesítő kezelést alkalmazunk a fesztivál teljes területén, amelynek lényege, hogy az eljárás a levegő páratartalmát felhasználva enyhén nedves réteget képez a talajon" - közölte Kádár Tamás főszervező.

Főkép forrása:
Facebook/Sziget fesztivál
Címkék:
#Fesztivál

További cikkek