393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Sebestyén Balázs színésznek áll! Színpadon kelti életre a Fehér nyuszi, vörös nyuszi darabot

10perc.hu
2023. 04. 19.

A főleg műsorvezetőként ismert Balázs most egy merőben új területen próbálhatja ki magát, miután az Átrium Színháztól kapott lehetőséget az egyik legsikeresebb darabban.

Sebestyén Balázstól nem áll messze a szórakoztatás és a szereplés, ám most egy olyan különleges felkérést kapott az Átriumtól, ahol a színészi és improvizációs tehetségét is meg kellene csillogtatnia. A Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darab kapcsán kereste meg a színház a műsorvezetőt – számolt be a Blikk.

„Felhívtak az Átrium Színházból. Nagyon nagy megtiszteltetés, meg is lepődtem. Van nekik egy darabjuk, aminek az a címe, hogy Fehér nyuszi, vörös nyuszi. A jellegzetessége az, hogy nincs díszlet, nincs rendező, nincs semmi, hanem te ülsz ki a színpadra és az iráni szerző által odaadott forgatókönyvvel végigviszed azt a 600 embert úgy a színpadon, hogy valójában nem tudod, mi történik a színházi előadás közben, se te, se a nézők” – mesélte Balázs.

A Fehér nyuszi, vörös nyuszi jellegzetessége, hogy a főszereplőnek fel kell olvasnia egy forgatókönyvet, majd el kell játszania ott a darabot, ami egyszeri és megismételhetetlen. Nincs próba, nincs jelmez, improvizációra épül az egész, és valójában egy közös játék a közönséggel. A külföldön is sikeres darabot eddig olyan színészek adták elő, mint Alföldi Róbert, Hernádi Judit, Mucsi Zoltán, Rudolf Péter, Gálvölgyi János, Kovács Patrícia, Peller Anna és mások.

Főkép forrása:
Facebook/Sebestyén Balázs Hivatalos Oldala

További cikkek