393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Rendőrgyilkosság: még mindig szakértők vizsgálják Sz. Szilárdot

10perc.hu
2023. 02. 13.

Eddig azt állapították meg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet munkatársai, hogy a rendőrgyilkos kábítószer, egész pontosan valamilyen, biofűhöz hasonló anyag hatása alatt lehetett a támadás idején.

Továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy börtön helyett elmegyógyintézetben maradhat az a férfi, aki január közepén Újbudán szíven szúrta Baumann Péter rendőr főtörzsőrmestert. Ugyanis Sz. Szilárd a letartóztatását követően az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe került, ahol a szakértők vizsgálják az elmeállapotát – írta az Index.

Most a TV2 Tények című műsora számolt be arról, hogy a vizsgálat még mindig tart. Mint írták: Sz. Szilárd azért tartózkodik jelenleg is elmegyógyintézetben börtön helyett, mert korábban mentális problémákkal küzdött. Mivel a férfit feltehetőleg továbbra sem engedik ki az elmegyógyítóból, így a Központi Nyomozó Főügyészség indítványozta letartóztatásának meghosszabbítását, holott egyelőre nem kerül rácsok mögé.

A főügyészség szóvivője, Kovács Katalin elmondta, Sz. Szilárd elmeállapotát folyamatosan vizsgálják, és eddig csak annyit állapítottak meg, hogy a férfi kábítószer, egész pontosan valamilyen, biofűhöz hasonló anyag hatása alatt lehetett a támadás idején. A szakértők arra keresik jelenleg a választ, hogy a drog vagy a korábbi mentális betegsége miatt kezdett-e ámokfutásba Sz. Szilárd.

Főkép forrása:
Facebook/Kuruc Info
Címkék:
#gyilkosság

További cikkek