393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Minden készen áll Joe Biden beiktatására

10perc.hu
2021. 01. 15.

A január 20-i Celebrating Americán Tom Hanks lesz a házigazda, Lady Gaga énekli a himnuszt, és fellép rengeteg világsztár, igaz, egy hiányzó biztos lesz.

Úgy tűnik, az Egyesült Államok polgárai kezdik túltenni magukat a Capitoliumnál történtek miatt, és mindenki már Joe Biden elnöki és Kamala Harris alelnöki beiktatására fókuszál. A beiktatás nagyrészt virtuális módon zajlik majd, és annak ellenére, hogy mi történt a múlt héten a törvényhozás épületénél, mindkét demokrata politikus a Capitolium lépcsőjén tervez esküt tenni.


A házigazda az Oscar-díjas Tom Hanks lesz    Fotó: NBC


A különböző lapok másról sem írnak, csak arról ki vesz részt az ünnepségen, ki milyen szerepet vállalt a beiktatáson. A Deadline megírta, hogy a házigazda az Oscar-díjas Tom Hanks lesz, míg olyan világsztárok lépnek fel január 20-án, mint Bon Jovi, Justin Timberlake, Demi Lovato vagy éppen Ant Clemons.


Lady Gaga fogja énekelni az amerikai himnuszt      Fotó: wikipedia


 Az sem maradt titokban, hogy Lady Gaga fogja énekelni az amerikai himnuszt Joe Biden és Kamala Harris beiktatásán, és azt is nyilvánosságra hozta a Hollywood Reporter, hogy a beiktatáson Jennifer Lopez  is énekel majd is, míg Amanda Gorman költő pedig verset fog felolvasni. A Celebrating Americát minden nagyobb tv-csatorna közvetíti majd, de sok helyen streamelik is, úgyhogy elég nehéz lesz lemaradni róla. Egy hiányzó azonban biztos hogy lesz, hiszen Donald Trump kijelentette, nem megy el legyőzője beiktatására.

Főkép forrása:
CNN

További cikkek