395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Megint apa lett Boris Johnson!

10perc.hu
2021. 12. 09.

A csütörtökön született kislány nevét a Downing Street egyelőre nem fedte fel, mint ahogyan azt sem, hogy a brit miniszterelnök gyermeke melyik kórházban született.

Egészséges leánygyermeknek adott életet Carrie Symonds, Boris Johnson brit miniszterelnök felesége - közölte csütörtökön a Downing Street. A kislány a házaspár második közös gyermeke. A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivőjének tájékoztatása szerint a 33 éves Carrie Symonds és újszülött kislánya egyaránt nagyon jól van.

A Johnson-házaspár első közös gyermeke, egy kisfiú, tavaly április 29-én született a University College London egyetem kórházában, és a Wilfred Lawrie Nicholas Johnson nevet kapta. A The Telegraph szerint a most született kislány nevét a Downing Street egyelőre nem fedte fel, mint ahogyan azt sem, hogy a gyermek melyik kórházban született.

Boris Johnsonnak négy felnőtt gyermeke van második feleségétől, Marina Wheelertől, akitől 25 év után, 2018-ban vált külön. A konzervatív párti brit kormányfőnek 2009-ben, egy házasságon kívüli kapcsolatból is született egy kislánya, és a brit sajtó hivatalosan meg nem erősített, de nem is cáfolt értesülései szerint van még egy gyermeke egy másik, szintén házasságon kívüli kapcsolatból. Azaz a csütörtökön született kislány Boris Johnson hetedik vagy nyolcadik gyermeke.

Főkép forrása:
The Telegraph

További cikkek