EUR: 388,21 Ft
USD: 361,93 Ft
CHF: 394,09 Ft
GBP: 442,03 Ft
RON: 78,81 Ft
RSD: 3,31 Ft

Mai névnap:

Megint apa lett Boris Johnson!

Nagyvilág
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: The Telegraph

A csütörtökön született kislány nevét a Downing Street egyelőre nem fedte fel, mint ahogyan azt sem, hogy a brit miniszterelnök gyermeke melyik kórházban született.

Egészséges leánygyermeknek adott életet Carrie Symonds, Boris Johnson brit miniszterelnök felesége - közölte csütörtökön a Downing Street. A kislány a házaspár második közös gyermeke. A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivőjének tájékoztatása szerint a 33 éves Carrie Symonds és újszülött kislánya egyaránt nagyon jól van.

A Johnson-házaspár első közös gyermeke, egy kisfiú, tavaly április 29-én született a University College London egyetem kórházában, és a Wilfred Lawrie Nicholas Johnson nevet kapta. A The Telegraph szerint a most született kislány nevét a Downing Street egyelőre nem fedte fel, mint ahogyan azt sem, hogy a gyermek melyik kórházban született.

Boris Johnsonnak négy felnőtt gyermeke van második feleségétől, Marina Wheelertől, akitől 25 év után, 2018-ban vált külön. A konzervatív párti brit kormányfőnek 2009-ben, egy házasságon kívüli kapcsolatból is született egy kislánya, és a brit sajtó hivatalosan meg nem erősített, de nem is cáfolt értesülései szerint van még egy gyermeke egy másik, szintén házasságon kívüli kapcsolatból. Azaz a csütörtökön született kislány Boris Johnson hetedik vagy nyolcadik gyermeke.