393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Meghódítja a brit világ zenerajongóit a Dirty Slippers – már játsszák az új dalukat az angol rádiók

10perc.hu
2023. 02. 15.
Meghódítja a brit világ zenerajongóit a Dirty Slippers – már játsszák az új dalukat az angol rádiók

A Honest Kid című szám az elmúlt napokban több angol rádióban volt hallható, elsőként a független előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be február 6-án.

Elkezdődött a nemzetközi karrierje a magyar poprock csapatnak, a Dirty Slippersnek. A banda új dalát, a Honest Kid (Rendetlen gyerek) című felvételt már a brit rádiók is játsszák. A dalt a Beatles nyomán legendássá vált londoni Abbey Road stúdióban rögzítették még 2021-ben.

A Honest Kid című szám az elmúlt napokban több angol rádióban volt hallható, illetve játsszák rotációban. A dalt elsőként a független előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be február 6-án, két nappal később a manchesteri Hive Radio adta le a Dirty Slippers újdonságát.




Az együttes egy teljes albumot rögzített az Abbey Road-on. A Vársz valahol című lemez magyarországi kiadása vegyesen fog tartalmazni angol és magyar nyelvű dalokat. A Gyuláról indult Dirty Slippers – Lobó-Szalóky Lázár - ének, gitár; Bodrogközy Rita - ének; Tóth Zsombor - basszusgitár; Ferenczi Bettina – dob – az elmúlt tíz évben több európai turnén vett részt, itthon a Suliturné program megalkotása is a nevükhöz köthető.

Főkép forrása:
Facebook/Dirty Slippers
Címkék:
#Zene

További cikkek