392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Már lehet regisztrálni a Cégek Éjszakája programjaira

Forrás: MTI
2020. 09. 18.
Már lehet regisztrálni a Cégek Éjszakája programjaira

Már nem kell sokat várni a rendhagyó karriernapra: 2020. szeptember 24-én 3D-s technika segítségével, virtuálisan nyílnak meg a budapesti cégek kapui, hogy megmutassák igazi arcukat.

Annak érdekében, hogy minél nagyobb biztonságban szervezzék meg az idei rendezvényt, a szervezők úgy döntöttek, hogy hibrid megoldás helyett a Cégek Éjszakája teljesen átköltözik az online térbe.

A rendezvény célja, hogy a résztvevő vállalatok – amelyek elsősorban az informatikai, gazdasági, szolgáltatói szektorból kerülnek ki – megmutathassák, milyen értékeket képviselnek, hogyan dolgoznak, milyen jövőt nyújtanak a kollégáiknak.

A résztvevő cégek innovatív programokkal várják a látogatókat, akik az előzetes regisztráció után, a renIT által fejlesztett, 3D-s, virtuális platformon keresztül kapcsolódhatnak be az eseménybe szeptember 24-én, délután négy órától éjfélig.

Lesznek digitális workshopok, előadások, online beszélgetések, játékok. A rendezvényen várnak mindenkit, a pályakezdőket épp úgy, mint a több éves tapasztalattal rendelkezőket, akik irodai környezetben dolgoznak és beszélnek angolul.

A rendezvény ingyenes, de arra regisztrálni kell.

Főkép forrása:
freepik.com

Hirdetés

További cikkek