EUR: 372,00 Ft
USD: 346,63 Ft
CHF: 383,44 Ft
GBP: 428,19 Ft
RON: 75,01 Ft
RSD: 3,17 Ft

Mai névnap:

Már lehet regisztrálni a Cégek Éjszakája programjaira

Gazdasági hírek
Forrás: MTI
2 éve
Kiemelt kép: freepik.com

Már nem kell sokat várni a rendhagyó karriernapra: 2020. szeptember 24-én 3D-s technika segítségével, virtuálisan nyílnak meg a budapesti cégek kapui, hogy megmutassák igazi arcukat.

Annak érdekében, hogy minél nagyobb biztonságban szervezzék meg az idei rendezvényt, a szervezők úgy döntöttek, hogy hibrid megoldás helyett a Cégek Éjszakája teljesen átköltözik az online térbe.

A rendezvény célja, hogy a résztvevő vállalatok – amelyek elsősorban az informatikai, gazdasági, szolgáltatói szektorból kerülnek ki – megmutathassák, milyen értékeket képviselnek, hogyan dolgoznak, milyen jövőt nyújtanak a kollégáiknak.

A résztvevő cégek innovatív programokkal várják a látogatókat, akik az előzetes regisztráció után, a renIT által fejlesztett, 3D-s, virtuális platformon keresztül kapcsolódhatnak be az eseménybe szeptember 24-én, délután négy órától éjfélig.

Lesznek digitális workshopok, előadások, online beszélgetések, játékok. A rendezvényen várnak mindenkit, a pályakezdőket épp úgy, mint a több éves tapasztalattal rendelkezőket, akik irodai környezetben dolgoznak és beszélnek angolul.

A rendezvény ingyenes, de arra regisztrálni kell.