392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Magyar győztesek a Mini Miss & Mr. Multinational versenyen

10perc.hu
2021. 03. 28.
Magyar győztesek a Mini Miss & Mr. Multinational versenyen

Népviseleti ruhákban és a kedvenc mesehőseik jelmezében is meg kellett mutatniuk magukat azoknak a gyerekeknek, akik elindultak az online megrendezett Mini Miss & Mr. Multinational versenyen.

Közel 12 országból érkeztek a jelentkezők az idei Mini Miss & Mr. Multinational világversenyre, melyet ebben az évben az egészségügyi helyzet miatt online rendezték meg. Most nem volt elég elküldeni három utcai ruhás fotót, hanem három naponta új feladatot kaptak a gyerekek. Volt, hogy népviseleti ruhába kellett öltözniük, volt alkalmi ruhás bemutató és a farsangra való tekintettel még a kedvenc mesehősük jelmezét is magukra ölthették a gyerekek. Ezeken túl el kellett küldeni egy 1 perces színpadi mozgáskultúrát bemutató videót, illetve volt, akiktől egy 2 perces produkciót is kértek.




A gyerekek különböző korosztályokban indulhattak 4 évestől a 16 évesig, és nemek szerint díjazták őket. Magyarországot három tehetséges kisgyerek képviselte – Pápai Liliána, Opavszky Sanka és Andrejkovics Marcell – akik az országos megmérettetésről jutottak be a világversenyre.

A 6 éves Pápai Liliána – aki már három éve modellkedik, de ez volt élete első világversenye – megnyerte a versenyt, és ezen kívül elhozta a legszebb nemzetközi népviselet címet, a legszebb estélyi ruháért járó elismerést, és az átváltozás címet is, ahol Belle-nek öltözött a Szépség és a Szörnyeteg meséből.



A 4 éves Opavszky Sanka két díjat zsebelt be, a korosztályában első lett, ráadásul őt választották a legfotogénebb kisfiúnak. Bartalovics Ildikó, a hazai gyermekszépségversenyek igazgatója elmondta,  a két gyerek máris meghívást kapott a nyári, Tbilisziben rendezendő újabb világversenyre.

Főkép forrása:
Little Miss World Hungary

További cikkek