393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kóbor János betegágya mellett imádkozik a felesége

10perc.hu
2021. 11. 30.

Az egykori modell, Zsóka különleges engedélyt kapott arra, hogy naponta egy-másfél órán át a lélegeztetőgépen lévő férje mellett lehessen.

Sajnos jó hírről nem tudunk beszámolni Kóbor János állapotát illetően. Az Omega frontemberének állapota változatlan, az orvosok továbbra is mélyaltatásban tartják, légzését pedig lélegeztetőgép segítségével oldják meg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján.

A kórház vezetése és az orvosok mindent megtesznek Mecky gyógyulásáért, többek között a látogatási tilalom ellenére ezért engedték meg Kóbor János feleségének, hogy naponta meglátogathassa őt. Zsóka asszony egy-másfél órát tölthet férje betegágyánál, ahol beszél hozzá, valamint imádkozik a felgyógyulásáért.

„Nincs változás Mecky állapotában. A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett” – árulta el a Blikknek az Omega menedzsere, Trunkos András.

Főkép forrása:
MTI/Mohai Balázs

További cikkek