392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Kiütötte riválisait a Creed III.

10perc.hu
2023. 03. 10.
Kiütötte riválisait a Creed III.

Michael B. Jordenre és az új filmjére 42 307-en voltak kíváncsiak, amivel 89,5 millió forintot hozott a moziknak.

Az elmúlt két hétben a Marvel univerzum legújabb kincse, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia vezette a jegyeladási lista élét. Azonban hamar letaszították a trónról a szuperhősfilmet. Ugyanis megérkezett a Creed harmadik része Michael B. Jordan főszereplésével ugyanis majdnem háromszor annyi bevételt termelt a nyitóhétvégéjén, mint amennyit a Hangya a héten tudott.

A legutóbbi, csütörtöktől szerdáig tartó mozis műsorhéten március 3. és 8. között a legtöbb jegyet a múlthét csütörtökön bemutatott Creedre váltották. Michael B. Jordenre és az új filmjére 42 307-en voltak kíváncsiak, amivel 89,5 millió forintot hozott a moziknak. A szakemberek szerint könnyen megdőlhet az Avatar rekordja a jegypénztáraknál.


Ugyanakkor hiába megy teltházzal a film, néhány európai mozi azt a döntést hozta, hogy leveszi a kínálatából. Németországban és Franciaországban ugyanis a nézők elkezdtek összeverekedni a vetítések alatt, ezért az incidensek helyszínéül szolgáló mozitermek nem akarnak kockáztatni.

A Deadline beszámolója alapján nagyjából egy tucatnyi vetítésen alakult ki verekedés a nézők egy csoportja között, akik valódi bunyózással akarták megeleveníteni a filmben látott párharcokat. Míg az összecsapások többsége nem volt több ártalmatlan játszadozásnál, az egyik incidens egy francia moziban tömegverekedésbe torkollott.

Főkép forrása:
MGM

További cikkek