393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Káosszal indul a hétfő az utakon! Több kilométeres torlódások országszerte

10perc.hu
2023. 04. 17.
Káosszal indul a hétfő az utakon! Több kilométeres torlódások országszerte

Az M0-áson baleset miatt van hatalmas dugó, a fővárosba a reggeli csúcs miatt szinte alig lehet bejutni, míg a 83-as főúton két helyen is felújítási munkák miatt nő meg jelentősen a menetidő.

Az M0-ás autóúton, a 11-es főút felé vezető oldalon, a 3-as főúti csomópontjánál baleset történt. A 60-as kilométernél a balesetben résztvevő járművek a belső sávot foglalják el. A torlódás már meghaladja a 4-5 kilométert.

A hétfő reggeli csúcs miatt igencsak élénk a forgalom a Budapestre vezető autópályákon és főutakon. Ezért az M3-as autópályán és az M1-M7-es közös bevezető szakaszán, a 10-es főúton Solymártól, a 11-es főút Leányfalu és Szentendre térségében, az 51-es főúton az M0-s irányába, valamint a Csepel sziget útjain jelentős lassulásra, torlódásra kell számítani.

A 83-as főúton Tét és Győrszemere között az 55-ös kilométernél 2x2 sávossá bővítik az útpályát, félpályán halad a forgalom és jelzőlámpa irányítja az autósokat, ami egyre nagyobb torlódást okoz. Győrszemerétől északra, a 61-es kilométernél új csomópontot alakítanak ki. Az ideiglenesen kihelyezett jelzőlámpa meghibásodott, így több kilométeres torlódásra kell számítani.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek