392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Ismerkedés hazugságvizsgálóval - micsoda buli!

10perc.hu
2022. 01. 20.
Ismerkedés hazugságvizsgálóval - micsoda buli!

A titkosszolgálati módszerekre épülő új partisorozat korosztályokra bontva, országszerte várja majd a szingliket.

Nyugodtan kijelenthető, hogy társat találni ma nagyon nehéz, minden korosztályban. A Covid-19 sokadik hullámát írjuk, ami még inkább megváltoztatta a társkeresési szokásokat. Ez a különös helyzet késztette a Love Zone szervezőit, hogy egy egyedi, interaktív party-t hozzanak létre, ahol a hangsúly azon van, hogy jól érezzük magunkat, az ismerkedés csak egy fontos ráadás.

Kezdődik a randizás 2.0-ás változata. Egy lehetőség, hogy jól érezd magad és közben megismerkedhess valakivel. Ezt ígéri a Love Zone február 25-ei fergeteges funky bulija, aminek első állomása Budapestben lesz. A rendezvény ötlete Ausztráliából jött, így a két kabalaállat – Ruby és Ken – is erre a kontinensre jellemző: egy koala és egy kenguru hívja fel majd az emberek figyelmét a nem mindennapi partyra.



„A személyes találkozások vagy részben vagy teljesen elmaradnak, ha pedig mégis lehetőség adódik, akkor az egész olyan bátortalan és idegen. Sokan tényleg csak az online társkereső oldalakat, applikációkat használják és ez nem mindig a jó választás” – állította a 10perc.hu kérdésére Rácz László, a rendezvény producere.

Az ismerkedős buli egyik legérdekesebb része az úgynevezett „Polli and Graf”, ami értelemszerűen a füllentéseket szűri ki, ezt akár párok is használhatják. De lesz egy „Shortcut” berendezés is, ami egy 10 kérdésből álló elemzést csinál az összeillő, vagy épp össze nem illő párokról. Míg az „S.O.S Love”, mint egy kis életmentő doboz siet a segítségére annak, aki azonnal szeretné felvenni a kapcsolatot a kiszemelt partnerrel.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek