EUR: 380,60 Ft
USD: 351,33 Ft
CHF: 381,92 Ft
GBP: 433,01 Ft
RON: 76,92 Ft
RSD: 3,24 Ft

Mai névnap:

Ismerkedés hazugságvizsgálóval - micsoda buli!

Életmód
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: freepik.com

A titkosszolgálati módszerekre épülő új partisorozat korosztályokra bontva, országszerte várja majd a szingliket.

Nyugodtan kijelenthető, hogy társat találni ma nagyon nehéz, minden korosztályban. A Covid-19 sokadik hullámát írjuk, ami még inkább megváltoztatta a társkeresési szokásokat. Ez a különös helyzet késztette a Love Zone szervezőit, hogy egy egyedi, interaktív party-t hozzanak létre, ahol a hangsúly azon van, hogy jól érezzük magunkat, az ismerkedés csak egy fontos ráadás.

Kezdődik a randizás 2.0-ás változata. Egy lehetőség, hogy jól érezd magad és közben megismerkedhess valakivel. Ezt ígéri a Love Zone február 25-ei fergeteges funky bulija, aminek első állomása Budapestben lesz. A rendezvény ötlete Ausztráliából jött, így a két kabalaállat – Ruby és Ken – is erre a kontinensre jellemző: egy koala és egy kenguru hívja fel majd az emberek figyelmét a nem mindennapi partyra.


Az ismerkedős buli egyik legérdekesebb része az úgynevezett „Polli and Graf”, ami értelemszerűen a füllentéseket szűri ki, ezt akár párok is használhatják     Fotó: freepik.com


„A személyes találkozások vagy részben vagy teljesen elmaradnak, ha pedig mégis lehetőség adódik, akkor az egész olyan bátortalan és idegen. Sokan tényleg csak az online társkereső oldalakat, applikációkat használják és ez nem mindig a jó választás” – állította a 10perc.hu kérdésére Rácz László, a rendezvény producere.

Az ismerkedős buli egyik legérdekesebb része az úgynevezett „Polli and Graf”, ami értelemszerűen a füllentéseket szűri ki, ezt akár párok is használhatják. De lesz egy „Shortcut” berendezés is, ami egy 10 kérdésből álló elemzést csinál az összeillő, vagy épp össze nem illő párokról. Míg az „S.O.S Love”, mint egy kis életmentő doboz siet a segítségére annak, aki azonnal szeretné felvenni a kapcsolatot a kiszemelt partnerrel.