395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Így fog kinézni az új szöveges alapú Instagram

10perc.hu
2023. 05. 26.

Az Instagram új szöveges alapú alkalmazása, amely a Twitter versenytársaként lép fel, egyre több részletet fed fel.

A felhasználók az Instagram-felhasználónevükkel és jelszavukkal jelentkezhetnek be, és a követőik, profiljuk, és igazolásuk átkerül a fő alkalmazásból.

Lehetőség lesz szöveges bejegyzések készítésére, akár 500 karakter hosszúságban, és csatolt linkekkel, fényképekkel és videókkal. Az alkalmazás keveri az Instagram és a Twitter jellemzőit. Az alkalmazásban erős moderációs vezérlők lesznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók szabályozzák, hogy ki válaszolhat nekik és említheti meg a fiókjukat- olvasható a The Verge oldalán.

Az új Instagram szöveges alkalmazásnak decentralizációs eleme is lesz. A kiszivárgott képernyőfelvételen az szerepel, hogy az alkalmazás kompatibilis lesz más alkalmazásokkal, például a Mastodonnal. Ez lehetővé teszi más alkalmazások felhasználóinak, hogy megkeressék, kövessék és interakcióba lépjenek a felhasználó profiljával és tartalmával, legyen az nyilvános vagy privát.

Az új alkalmazás széles körű kiadása esetén az Instagram még népszerűbb célponttá válhat. A Twitter népszerűségének csökkenése miatt sokan keresik a következő platformot, ahol tweetszerű frissítéseket oszthatnak meg.

A szöveges Instagram-alkalmazás lehetőséget kínál azoknak, akik már építettek követőbázist a platformon, hogy továbbra is posztolhassanak ott, anélkül, hogy más helyeken keresnének követőket.

Főkép forrása:
The Verge/LIA HABERMAN
Címkék:
#instagram

További cikkek