393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Idén a mikulás is online jön…

10perc.hu
2020. 11. 22.

Ha már személyesen nem tud, Skype-on, élőben bejelentkezve jön a világ legtöbb országában a nagyszakállú a gyerekekhez, és mindenkivel személyre szabottan beszélget el néhány percet „lappföldi otthonából”.

Az idei egészségügyi helyzet miatt biztos, hogy az egész világon nem lesz nagy találkozás a mikulással plázákban, munkahelyi rendezvényeken, az óvodákban és iskolákban. Sőt, még Joulupukki sem repül sehova a járványveszély miatt. Így nem maradt más megoldás, mint ebben az esetben is kihasználni online világ adta lehetőségeket.

A Budapesti Showszínház csapata azonnal lépett. A világ sok országához hasonlóan a művészeik, színészeik online – Skype-on, messengeren vagy viberen – hívják fel a gyermekeket az ünnep alkalmával a szülőkkel előre egyeztetett tudnivalók birtokában. A művészek hamar igent mondtak a színház igazgatójának ötletére, hiszen számukra is kellemes feladat a gyermekekkel foglalkozni. A mikulás 5-10 percen keresztül beszélget majd a kicsikkel, egy olyan környezetből bejelentkezve, mintha egyesen Lappföldet kapcsolta volna a készülék.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek