EUR: 371,06 Ft
USD: 348,05 Ft
CHF: 381,97 Ft
GBP: 429,95 Ft
RON: 74,68 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Fagyiszínekkel dobjuk fel konyhánkat!

Otthon
10perc.hu/KM
1 éve
Kiemelt kép: freepik.com

A nappali és az étkezőt érdemes újra gondolni, hiszen a szalmarózsa a fagyi színű kék illetve a vanília árnyalati idén nyáron is menők.

A nyarat a lakásba is érdemes becsempészni. Alakítsunk ki új tereket a nappaliban és az ebédlőben, majd dobjuk fel egy-két ötletes kiegészítővel. A kisebb átalakítás során mindenképpen a lakás és az enteriőr többi részéhez illeszkedő stílust válasszunk, a pasztellszínek alkalmazásával biztos nem fog senki sem mellé lőni.

A konyhában jöhetnek az igazi ízek, a citrom és az áfonya. Ha a falat nem szeretnénk kifesteni, akkor a bútorok úgynevezett konyhafrontját is átfesthetjük. Ha fóliás a bútor, először szedjük le a fahatású műanyag fóliát. Az ott maradt ragasztót hígítóval lehet eltávolítani.

Ezután jöhet az alapozás és a festés. Érdemes szögletes ecsetet használni és egy mini habhengert is beszerezni. Legalább két rétegben vigyük fel az új színt. Ha megszáradt, érdemes a fogantyúkat is kicserélni, hogy még egy kicsit dobjon az új dizájnon. Majd jöhet egy két új kép a falra.