393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Fagyiszínekkel dobjuk fel konyhánkat!

10perc.hu/KM
2021. 06. 08.

A nappali és az étkezőt érdemes újra gondolni, hiszen a szalmarózsa a fagyi színű kék illetve a vanília árnyalati idén nyáron is menők.

A nyarat a lakásba is érdemes becsempészni. Alakítsunk ki új tereket a nappaliban és az ebédlőben, majd dobjuk fel egy-két ötletes kiegészítővel. A kisebb átalakítás során mindenképpen a lakás és az enteriőr többi részéhez illeszkedő stílust válasszunk, a pasztellszínek alkalmazásával biztos nem fog senki sem mellé lőni.

A konyhában jöhetnek az igazi ízek, a citrom és az áfonya. Ha a falat nem szeretnénk kifesteni, akkor a bútorok úgynevezett konyhafrontját is átfesthetjük. Ha fóliás a bútor, először szedjük le a fahatású műanyag fóliát. Az ott maradt ragasztót hígítóval lehet eltávolítani.

Ezután jöhet az alapozás és a festés. Érdemes szögletes ecsetet használni és egy mini habhengert is beszerezni. Legalább két rétegben vigyük fel az új színt. Ha megszáradt, érdemes a fogantyúkat is kicserélni, hogy még egy kicsit dobjon az új dizájnon. Majd jöhet egy két új kép a falra.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek