393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Elég időt szánsz önmagadra? Egy tipp, hogy töltsd el az énidőt (x)

10perc.hu
2021. 02. 25.
Szponzorált tartalom
Elég időt szánsz önmagadra? Egy tipp, hogy töltsd el az énidőt (x)

Az énidő csak Rólad szól, az az idő, amelyet önmagadnak szentelsz, és a lelki békét, a feltöltődést, a fejlődést, az önismeretet, vagy a pihenést szolgálja.

A jelenlegi helyzetben, amikor időnk nagy részét otthon töltjük, korlátozottak a szabadidős programok és az életünk szinte teljesen a feje tetejére állt, könnyen eluralkodhat rajtunk a türelmetlenség, feszültség és fásultság.

Fontos, hogy ne feledkezzünk meg önmagunkról, biztosítsunk több “énidőt” a testünknek, hogy jobban lépést tudjon tartani elménkkel ebben a stresszes időszakban.

Kiváló ötlet olykor elmenni egy thai masszázsra, ami nem egy erőteljes kezelés típus, mivel a testen található energetikai pontokra gyakorol hatást. Célja az erővonalak felszabadítása, a test ellazítása és az esetleges fájdalmak csökkentése.

A folyamatos ülőmunka, a kevés mozgás, vagy épp a túlzott igénybevétel felborítja természetes energia-háztartásunkat. Ennek rengeteg ártó velejárója van, úgy, mint fáradékonyság, kialvatlanság, ingerlékenység, valamint a negatív életérzés mindennapossá válása.


A szakszerűen végzett masszázs számtalan módon regenerálja a mindennapokban megfáradt testünket és lelkünket, így jelentősen hozzájárulhat szellemi és fizikai frissességünk megőrzéséhez, visszaszerzéséhez.

Budapesten, a Gyömrői út 99. alatt található a Thailine masszázs szalon, amely ebben a különleges helyzetben is a biztonságot tartja a legfontosabbnak, a profi munka mellett. Ez azt jelenti, hogy a lehető legmagasabb prevenciós intézkedésekkel folynak a kezelések, és mindent megtesznek a vendégeik és munkatársaik egészségének megóvásáért.

A munkatársak szakképzett, okleveles thai masszőzök (női masszőr), akik Thaiföldön tanulták ki a hivatásuk csínját-bínját: mind a négyen magasan képzettek, nemzetközi színvonalú oktatási programban vettek részt, és egytől egyig nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.



A Thailine masszőz hölgyei: Lin, Nam, My és Nana. És igen, itt valóban thai hölgyek masszíroznak minden nap 9 és 19 óra között a legszigorúbb óvintézkedéseket betartva.

Bővebb információ a Thailine masszázs szalon weboldalán található, de van lehetőség online időpontfoglalásra is a https://thailine-szalon.reservio.com honlapon.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek