393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Csepregi Éva a fia kíséretében ad életműkoncertet az Arénában, és a buli Holnap hajnalig tart

10perc.hu
2023. 04. 28.
Csepregi Éva a fia kíséretében ad életműkoncertet az Arénában, és a buli Holnap hajnalig tart

A két és félórásra tervezett jövő január 6-i koncert három tematikus részből fog állni, és számos vendég lép majd színpadra.

Életműkoncertet ad Csepregi Éva 2024. január 6-án a Papp László Budapest Sportarénában. A népszerű énekesnő estjére számos vendéget hív meg, köztük a Neoton Família Sztárjait. "Többször léptem fel a Sportarénában a Neotonnal, szólóban azonban az első ottani nagykoncertem lesz. A Neoton Família Sztárjaival ötször voltunk az Arénában, legutóbb tavaly" - fogalmazott Csepregi Éva.

Kiemelte, hogy régóta tervez egy nagyobb szabású szólókoncertet, és úgy érzi, ennek most jött el az ideje, hiszen ereje teljében van és sok a mondanivalója. "A jövő januári koncerten olyan dolgokat is szeretnék elénekelni, amiket nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam, miközben persze előadom a kihagyhatatlan slágereket is, amilyen a Santa Maria, a Nyár van, a Holnap hajnalig vagy a 220 felett" – árulta el az énekesnő.


A két és félórásra tervezett jövő januári koncert három tematikus részből fog állni, a Neoton Família Sztárjai külön blokkban lépnek színpadra Csepregi Évával. Az énekesnőt ezen kívül egy ismert muzsikusokból álló zenekar kíséri, fia, a dobos-énekes Heatlie Dávid vezetésével, aki végig színpadon lesz, hiszen hosszú évek óta állandó tag a Neoton Família Sztárjaiban is.

A Neoton Família Sztárjai formációban Csepregi Éva és Heatlie Dávid mellett Végvári Ádám (gitár-ének), Baracs János (basszusgitár), Lukács László (gitár) és Lukács Andrea (zongora, vokál) szerepel. Vendégként színpadra lép Szulák Andrea, Náray Erika, a hangszereléseket Deseő Balázs készíti, a koncertet Radnai Márk rendezi.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Attila

További cikkek