392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Csak erős idegzetűeknek! Itt az újabb pedofil-botrány: egy sportedző hálózza be a tanítványait!

10perc.hu
2023. 02. 26.
Csak erős idegzetűeknek! Itt az újabb pedofil-botrány: egy sportedző hálózza be a tanítványait!

A gyanú szerint a biszexuális férfi a hozzá sportolni járó tizenéves fiatalokat zaklatta szexuálisan számos alkalommal, ennek ellenére még mindig szabadlábon van.

Alig vagyunk túl a legtöbb embernek valóságos sokkot okozó Krúdy-botrányon – egy 39 esztendős pedagógiai asszisztensként dolgozó férfi szexuális viszonyt folytat egy 15 esztendős fiúdiákkal – máris itt a következő vérlázító eset. Egy sportedzőként dolgozó férfi több alkalommal is szexuális cselekményekre kényszeríthetett kisgyerekeket.

A férfi ellen jelenleg is bűnügyi eljárás és nyomozás van folyamatban, ám a pedofil edző ennek ellenére jelenleg is szabadlábon van, és az Index úgy tudja, továbbra is szexuális viszonyt folytat kiskorúakkal. Mint írták, a gyanú szerint a biszexuális férfi a hozzá sportolni járó tizenéves fiatalokat zaklatta szexuálisan számos alkalommal.

A történtekről a gyerekek szülei számoltak be, akik elmondása szerint eddig is sejtették, hogy a férfi homoszexuális irányultságú lehet, viszont azt nem gondolták, hogy a gyermekeik is veszélyben vannak. A szülők szerint a férfi hol barátságos, hol hízelgő hangnemben fordult a gyerekekhez, máskor viszont lelki nyomást alkalmazott velük szemben, és olyan szexuális cselekményekre kényszerítette őket, amelyekben a kiskorúak nem akartak részt venni.


A biszexuális férfi a hozzá sportolni járó tizenéves fiatalokat zaklatta szexuálisan számos alkalommal     Fotó: Freepik


"Beférkőzött a gyermekek bizalmába, és azt csinált velük, amit csak akart. A legelső alkalommal és a későbbiekben is mondta neki a fiam, hogy nem akar részt venni ebben. Tönkretette ez az ember a családomat, meg nagyon sok embernek a családját” – mondta az egyik áldozat szülője a történtekről.

A kamaszkorú áldozatok sokáig nem mertek beszélni arról, hogy mi történt velük, ezért a sportedző ellen csak hosszú évek eltelte után indult büntetőeljárás a nemi erkölcs sérelme elleni bűncselekményei miatt. Az ügyben jelenleg is tart a nyomozás, és úgy tudni, mintegy 50-60 embert kihallgattak az ügyben. A fiatal áldozatok közül többen pszichológushoz járnak a lelki sérülés miatt.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek