389.05 Ft

361.37 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A cigi mellé drogot is árult a trafikos

10perc.hu
2021. 07. 27.
A cigi mellé drogot is árult a trafikos

Az eljárás során a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon a 47 éves F. Zsoltot kábítószer-kereskedelem bűntette miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Úgy tűnik, jól jövedelmező mellékest is talált magának F. Zsolt, aki a rendőrség gyanúja szerint egy IX. kerületi trafik alkalmazottjaként 2021 januárjától a cigaretta mellett árult kábítószert az üzletben. Az elfogás napján a nyomozók a fogyasztói körbe tartozó M. Krisztofert és S. Norbertet is azonosították.

A nyomozás adatai alapján a 47 éves férfit 2021. július 21-én a IX. kerületi boltban elfogták - írta meg a police.hu. Lakásán a rendőrök több mint negyed kilogramm amfetamint, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket találtak. A drogot lefoglalták, értéke az előzetes becslések szerint 750.000 forint.



Az eljárás során a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon a 47 éves F. Zsoltot kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek