EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Balogh Nóra ügyvédről szexi tanárnőre vált a Barátok közt sztárja

Szórakozás
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Instagram/Varga Izabella

Varga Izabella dögös tanárnőként hódít el mindenkit a legújabb kisjátékfilmben, annyi biztos, hogy hozzá illő karaktert kapott.

A Blikk is megírta már korábban, hogy Varga Izabella a Barátok közt véget értével a civil karrierjére igyekezett fókuszálni. Andragógia mesterszakon írja a szakdolgozatát jelenleg is, és a dupla államvizsgájára készül. Élvezi a szabadságot és a gyermekeivel töltött időt, azonban a színészkedéstől nem tudott teljesen megválni.

Az gyönyörű színésznő bejelentette, hogy egy kisjátékfilmben tér vissza a képernyőre, ráadásul nem is akárhogyan. „Már csak egy nap és a Szelfi Egyetem – melyben én alakítom Mártonffy tanárnőt" - írta az Instagram-oldalán. A színésznő éveket tagadhatna le, hiszen lélegzetelállítóan gyönyörű, és rendkívül jó formában van.


Varga Izabella egy szexi tanárnő szerepében tér vissza a filmek világába     Fotó: Instagram/Varga Izabella


„Mártonffy tanárnő sikeres modellkarriert tud a háta mögött, ismeri a népszerűség és a csillogás szépségét, de az árnyoldalait is, így próbálja a tanítványait a realitás talaján tartani. Az egyetem hallgatói körében népszerű, a diákok díjazzák fanyar humorát, különc stílusát és emberségét" – mutatta be Varga Izabella az általa megformált új karaktert.