EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Teljes útzár a 81-es főúton!

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: MTI/Donka Péter (illusztráció)

A balesetet szenvedő autókból az egyik jármű az úttesten van, és akadályozza a forgalmat, a másik pedig lesodródott az útról.

Összeütközött két személyautó Sárkeresztes közelében, a 81-es főút Mór felé vezető szakaszán, a magyaralmási elágazásnál. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem.

A közlemény szerint az egyik jármű az úttesten van, és akadályozza a forgalmat, a másik pedig lesodródott az útról. A balesetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A helyszínen vannak a mentők is.

Ugyanakkor elkezdődött a reggeli csúcs Budapest felé. Erős a reggeli forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon. Torlódásra kell készülni többek között az M3-as autópályán, Bag térségében, valamint az M0-s autóút csomópontjától befelé.

Az M1-es autópályán új terelést építettek ki Győr térségében, a 129-es és 136-os kilométer között. A pálya Hegyeshalom felé tartó oldalán a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra irányítják, míg a főváros felé tartók a belső sávot, illetve az ellenkező oldal belső sávját használhatják.

Szintén az M1-esen, Tata térségében is terelés van érvényben. A 66-os és 74-es kilométer között Hegyeshalom felé a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom, Budapest felé a külső és a leállósáv járható.