EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Dunakeszi családirtás: „Apa, te lőtted le anyuéket?” – majd jött a halálos fejlövés

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán

Újabb részletek derültek ki a vasárnap késő esti, Dunakeszin, ahol egy 54 éves férfi előbb kiirtotta a családját, majd önmagával is végzett.

Vélhetően még mindig sokk alatt van az ország a Dunakeszin történt családirtás miatt. Ahogy arról a 10perc.hu is beszámolt, a Pest megyei városban tegnap késő este szabályszerűen kivégezte a családját – anyósát, párját és közös gyermeküket – egy 54 éves férfi, majd a vadászfegyver maga ellen fordította és főbe lőtte magát.

Azóta több, igencsak szívszorító részlet is napvilágra került. Azt már biztosra vehetjük, hogy a lövöldözés a Kisfaludy utcában este 10 óra körül dördültek el az első lövések, ráadásul kiderült, az 54 éves férfi az utca közepén végezte ki az anyósát és a saját volt párját.

A Bors információja szerint mindkét nőt a vadászfegyverével lőtte fejbe, akik azonnal meghaltak. A lövések hallatán rohant ki a férfi és a volt párjának közös kisgyermeke, aki látva a két áldozatot, csak annyit kérdezett: „Apu, te lelőtted Anyuékat?” A férfi ekkor a fegyvert a gyerek ellen fordította, és őt is fejbe lőtte.


A helybéliek alig ismerték a hármas gyilkosságot elkövető férfit    Fotó: Dunakeszi Post


A kiérkező rendőrök és kommandósok körbevették a családi házat, ahova a férfi bemenekült, majd felszólították a családirtót, adja meg magát, és felemelt kézzel jöjjön ki a házból. Miután nem érkezett válasz, a kommandósok behatoltak a házba, ahol megtalálták az 54 éves férfi holttestét, aki addigra végzett magával.

A Dunakeszi Post úgy értesült, hogy a vasárnap esti tragédiában elhunytaknak él egy felmenője. A 80 éves idős dédnagymamának ma reggel mondták el, hogy mi történhetett. A néni sokkot kapott, azóta próbálják megnyugtatni. Ugyan hírzárlat van az ügyben, annyit sikerült még megtudni, hogy a helybéliek alig ismerték a hármas gyilkosságot elkövető férfit.