EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Harryt visszavárják a britek, csak váljon el Meghantól

Külföldi hírek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: BBC

Sussex hercegnőjének egykori barátnője szerint a szakítás minden szempontból a herceg javára válna.

Az elmúlt hetekben többször is felröppent a pletyka, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága válságban van. Már a nyarat is külön töltik, és ha valóban válásra kerülne a sor köztük, a britek nem titkolják, tárt karokkal várnák vissza hercegüket. Sussex hercegnőjének egykori barátnője szerint a szakítás Harry javára válna – számolt be minderről az Express.

Lizzie Cundy – aki 2013-ban ismerte meg Meghant – szerint ugyanis Harry népszerűsége nagyot ugrana, ha visszamenne Angliába. Ugyan Harry egyik barátja határozottan cáfolta a Page Sixnek, hogy a hercegi pár felbontaná a házasságát, Cundy kitart amellett, hogy a szakítás lenne a legjobb dolog Harry számára.

„Senki se felejtse el, hogy Harry hatalmas népszerűségnek örvendett, és a britek nagyon boldogok lennének, ha hazajönne. Természetesen egy válás mindig nagyon szomorú és a gyerekeknek sem lenne könnyű, de itt az ideje, hogy a herceg visszatérjen. Azt hiszem, Meghan azt gondolta, hogy hercegnőként minden a gyémántokról, az ékszerekről és a tiarákról szól, hogy olyan lesz ez is, mint egy sorozatban szerepelni, de a királyi család tagjának lenni ettől sokkal többet jelent. Amúgy is mindig Katalin lesz a nagykutya"- nyilatkozta Cundy.