EUR: 388,45 Ft
USD: 370,45 Ft
CHF: 403,19 Ft
GBP: 448,76 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,31 Ft

Jövő év március végéig ingyen módosíthatók az Air France és a KLM repülőjegyei

Külföldi hírek
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: Air France / KLM

Az Air France és a KLM is meghosszabbította a jegyek átfoglalásával kapcsolatos, a járvány idején bevezetett intézkedésének hatályát, így az utasok továbbra is ingyenesen módosíthatják megvásárolt repülőjegyeiket.

A járvány kezdete óta az Air France és a KLM is megtett mindent azért, hogy segítse ügyfeleit és lehetővé tette számukra az utazás módosítását. Legújabb intézkedésével a légitársaságok a flexibilis jegyekre vonatkozó szabályokat hatályát jövő év március végéig meghosszabbítják.

Ennek értelmében az utasok 2022. március 31-i indulási időpontig a jegy árkategóriájától függetlenül ingyenesen módosíthatják az utazás időpontját, vagy a célállomást, vagy teljes visszatérítést kérhetnek. Ha a jegy árkategóriája ezt nem teszi lehetővé, akkor kupont kérhetnek, amelyek a kiállítástól számított egy évig érvényesek, de ennek visszatérítését bármikor kérhetik.

Akik közvetlenül az Air France-tól, KLM-től vásárolták a jegyüket, a módosítást a honlapon a foglalási kóddal belépve azonnal elvégezhetik, vagy erre megkérhetik a telefonos ügyfélszolgálatot is. Az utazási irodán keresztül megváltott jegyek esetében az értékesítő iroda tudja a módosítástokat elvégezni.