EUR: 388,45 Ft
USD: 370,45 Ft
CHF: 403,19 Ft
GBP: 448,76 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,31 Ft

Hoppá! Már három éves Vilmos herceg kisebbik fia!

Külföldi hírek
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: The Duchess of Cambridge

A brit királyi család tagja, a kicsi Louis éppen Szent György napján ünnepelte harmadik születésnapját.

Egymást követik a családi események a brit királyi családban. Ám amíg Fülöp herceg, II. Erzsébet férjének halála igencsak lesújtotta az egész családot, addig a királynő 95. születésnapja már oldotta ezt a hangulatot, igaz, péntek éjfélig mindent a gyásznak rendeltek alá. Ám Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermekének, Louis, vagy Lajos hercegnek a harmadik születésnapja már mosolyt varázsolt nemcsak a család, hanem a britek szívébe is.


Szüleivel és testvéreivel a kis ünnepelt     Fotó: MTI/AP/Kesington-palota/Matt Porteous


A kis herceg éppen Szent György napján töltötte be harmadik életévét, és a szokásoknak megfelelően hivatalos fotók jelentek meg róla a brit sajtóban, cserébe a fotósok nem zaklatják a családot. A The Telegraph ünnepi cikkében például bemutatják azt a most készült fotót is, ahol az ünnepelt új kerékpárján ülve mosolyog bele a kamerába.

A britek imádják a kis Louist, aki szerintük a világ legtermészetesebb módján tud úgy édesanyja szemébe nézni, hogy azonnal le is veszi őt a lábáról. Louis egyébként nagyon örült az ajándékba kapott kerékpárjának, és már az első pillanattól kezdve úgy hajtotta azt, mintha eddigi három éve alatt mással nem is foglalatoskodott volna.


Louis herceg új kerékpárján ülve mosolyog bele a kamerába     Fotó: The Duchess of Cambridge


Tehát a kis Louis belépett a klasszikus hároméves korba, és sokan óva intik a trónörököst és feleségét, hogy vigyázzanak, mert a gyermek életében ilyenkor jönnek elő azok a tulajdonságok, amelyek később döntőek lehetnek. Bár a kis hercegfi eddigi fejlődése töretlen, nagy a szülök felelőssége, hogy ez így is maradjon.