EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Noha hajnalban már ködfoltokkal találkozhatunk, azért napközben még nem fogunk fázni


Időjárás
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Illusztráció

Változóan felhős idő várható jövő héten, hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Ma alapvetően felhős ég várható, inkább csak időszakos szakadozások lehetnek a felhőzetben. Elszórtan - nagyobb eséllyel északon - eshet gyenge eső, záporeső. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a felhősebb északkeleti régióban 9 és 14, míg másutt általában 15 és 22 fok között valószínű.

Kedden gyengén és erősebben felhős területek, időszakok is lesznek. Elvétve előfordulhat gyenge eső, és hajnalban pára-, ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél néhol időnként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 2, 14, délután 16, 24 fok között várható.

Szerdán a pára-, ködfoltok, illetve rétegfelhőzet feloszlását követően általában fátyolfelhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem várható, de néhol időnként megélénkülhet a déli szél. A hajnali 2, 13 fokról 17 és 26 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön a hajnali pára-, ködfoltok, illetve rétegfelhőzet feloszlása után jobbára fátyolfelhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. Néhol időnként megélénkülhet a déli, délnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 5 és 14, a csúcsérték 22 és 28 fok között valószínű.

Pénteken változóan felhős idő várható általában többórás napsütéssel. Inkább csak északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor, és többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A hajnali 8, 15 fokról 22 és 28 fok közé melegszik fel a levegő.