EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Ez az igazi rezsitámogatás! Egy szegedi cég félévig minden dolgozóját 120 ezer forinttal segíti

Gazdasági hírek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: Freepik

Több, mint 30 munkavállalót foglalkoztat a vállalkozás, így a támogatásra kifizetett összeg megközelíti a 4 millió forintot.

Az energiaválság és az egyre emelkedő rezsiárak sokakat változtatásra kényszerítenek. A legtöbben megszorításokban gondolkoznak, de akadnak olyan vállalkozások, akik segíteni szeretnének és tudnak is. Utóbbi utat járja be egy szegedi vállalkozás, amely egy féléves támogatási programmal segíti minden dolgozóját.

Amint azt Kaszás Anikó, a SolvElectric Technologies Kft ügyvezetője lapunknak elárulta, munkatársaiknak novembertől márciusig, hat hónapon keresztül, összesen 120 ezer forint értékben biztosítanak a rezsiköltségeikhez hozzájárulást.

„Mivel a cégnél több, mint 30 munkavállalót foglalkoztatunk, így ez az összeg megközelíti a 4 millió forintot, amelyet a dolgozók részére bocsátunk, hogy megkönnyítsük számukra az emelkedő energiaárakkal való küzdelmet” – mondta a cégvezető.


Egy szegedi cég féléven keresztül minden dolgozójának ad rezsitámogatást, fejenként 120 ezer forintot    Fotó: Freepik


Hozzátette, számukra minden munkatárs fontos és értékes, akiket szeretnénk megőrizni és biztosítani arról, hogy számíthatnak rájuk még akkor is, ha az infláció, illetve az elszabaduló energiaárak ennyire érintik az országot.

„A munkavállalóinknak előzetesen nem szóltunk a rezsitámogatásról, így amikor megérkezett a fizetéssel együtt a bónusz az egész cég meglepődött, hogy miért érkezett több pénz a megszokottól. Persze mindenki örült, és érezhetően jobb lett a hangulat a gyártáson, a szervízben és az irodában is” – árulta el Kaszás Anikó.