EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Magyar luxusszállodát választottak a világ legjobbjának

Belföldi hírek
10perc.hu
4 hete
Kiemelt kép: turizmus.com

Díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kimagasló értékeit az Athénban megrendezett 17. World Luxury Awards gálán.

A World Luxury Awards díjai a legrangosabb elismeréseknek számítanak a luxusszálloda-iparban. A prémiumhoteleket több mint 100 kategóriában lehet nevezni, és a nemzetközi megmérettetés során évente több százezer vendég és iparági szakember szavazatai alapján kerülnek ki a győztesek.

Az öt csillag superior besorolású, 2008-ban megnyílt Spirit Hotel Thermal Spa elegáns környezetével és kivételes szolgáltatásainak köszönhetően az idén elnyerte a Global Spa of the Year – a világ legjobb Spa-ja – és a Luxury Country Hotel of the Year – a legjobb vidéki luxusszálloda – címeket. A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el.

A 220 szobával és lakosztállyal rendelkező hotel 2023-ban nagyszabású átalakításon esett át. Az öt különböző szobatípust eltérő színvilággal és stílusjegyekkel ruházták fel, hogy mindenki megtalálja a számára legotthonosabb és legkomfortosabb helyet az elvonulásra - írja a Turizmus.com.

A szállodához tartozó, tízezer négyzetméter alapterületű, 22 medencés fürdőkomplexum egyik különlegessége a Spirit 1054 méteres mélységből feltörő saját gyógyvize, amely nemzetközi szinten is egyedülálló módon vegyszermentesen, a maga természetességében kerül a medencékbe. Emellett 9 különböző szaunakabin és autentikus török hamam járul hozzá a feltöltődéshez, száznál is több gyógyászati, wellness- és szépészeti kezelés pedig a kellemes ellazuláshoz.