Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Sikoly VII.: Késés, káosz és Courteney Cox visszatérésének bizonytalansága

10perc.hu
2024. 10. 08.
Sikoly VII.: Késés, káosz és Courteney Cox visszatérésének bizonytalansága

A Sikoly VII. 2026-ban érkezik, de Courteney Cox visszatérése bizonytalan. Neve Campbell és Kevin Williamson részt vesznek a folytatásban.

A Sikoly VII., a népszerű horrorfranchise legújabb része, 2026. február 27-én kerül a mozikba, Magyarországon várhatóan egy nappal korábban. Bár a rajongók izgatottan várják a premiert, a film körül rengeteg dráma zajlik.

A késés fő oka „a kreatív átdolgozások és a szereplők felcserélődése”, ahogy azt az eredeti cikk is kiemeli. Neve Campbell visszatér a sorozatba, miután egy bérvita miatt kimaradt a hatodik részből. Kevin Williamson, a sorozat alkotója, továbbra is részt vesz a folytatás rendezésében.

Az előző két film főszereplőjét, Melissa Barrerát, tavaly elbocsátották a közösségi médiában tett megjegyzései miatt, míg Jenna Ortega, aki szintén fontos szereplő volt, a Netflixes Wednesday forgatása miatt nem tud részt venni a projektben. Ráadásul a Boldog halálnapot! rendezője, Christopher Landon is kilépett a projektből 2023 decemberében, „álommunkának nevezve, amely rémálommá vált”.

A rajongók számára még szomorúbb hír, hogy Courteney Cox, aki az egyetlen színésznő, aki eddig minden Sikoly-filmben szerepelt, talán nem tér vissza a hetedik részre - írja az elle.hu. Bár tavasszal tárgyalásokat folytatott a készítőkkel, egy friss nyilatkozatában elárulta: „Még nem szerződtettek hivatalosan. Én még nem vagyok benne, de lesz Sikoly 7.

A színésznő azt is elmondta, hogy karakterének sorsa bizonytalan, de örül, hogy Kevin Williamson rendezi a filmet. A rajongók remélik, hogy Courteney Cox mégis visszatér, bár hivatalos szerződés még nem született.

A gyártás a SAG-AFTRA és WGA sztrájkok miatt is akadozott, de a horrorrajongók reménykedhetnek, hogy a film minden akadály ellenére elkészül.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Film

További cikkek