Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Ridley Scott már a Gladiátor 3-ról beszél: Készen áll a folytatás?

10perc.hu
2024. 09. 26.
Ridley Scott már a Gladiátor 3-ról beszél: Készen áll a folytatás?

Ridley Scott már a Gladiátor 3 ötletén dolgozik. A második rész sikere mellett valószínű, hogy zöld utat kap a folytatás.

Még a Gladiátor 2 bemutatója előtt, Ridley Scott rendező egy interjúban felfedte, hogy már a harmadik film ötletével foglalkozik. Az interjúban elmondta, hogy a Gladiátor 2 befejezése emlékezteti őt A keresztapa nyitott végére, ahol a főszereplő olyan helyzetbe kerül, amelyet nem akart, és azon tűnődik, mit tegyen - közölte az Index.

Scott, aki a francia Permiere magazinnak mesélt terveiről, hangsúlyozta, hogy élete legkomolyabb akciójeleneteit készítette a második filmhez, és a legjobb munkájának tartja azt. A rendező emellett több technológiai újítást és mesterséges intelligenciát is alkalmazott a forgatás során.

Bár a második rész sikere még bizonytalan, a pozitív visszajelzések alapján nagy eséllyel zöld utat kaphat a harmadik film. Scott már most is dolgozik az ötleteken, így nem lenne meglepetés, ha a premier után hamarosan bejelentenék a harmadik részt.

A rendező az elmúlt időszakban számos figyelemre méltó filmet készített, így ha a Gladiátor 2 sikeres lesz, a harmadik rész híre valószínűleg nem sokáig várat magára.

Főkép forrása:
Northfoto/Nina Prommer
Címkék:
#Film

További cikkek