Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Agymanók 2: Mostantól elérhető a Disney+ platformján

10perc.hu
2024. 09. 25.
Agymanók 2: Mostantól elérhető a Disney+ platformján

Az Agymanók 2 szeptember 25-étől elérhető a Disney+-on. A Pixar új animációs filmje Riley érzelmeit követi, és már 1,687 milliárd dollárt hozott.

A nagysikerű Agymanók második része, az Agymanók 2 szeptember 25-étől látható a Disney+ platformján. Az animációs film, amely a Pixar Animation Studios készítésében készült, a Walt Disney Pictures számára készült, és 2024-es premierrel debütált. A filmet Kelsey Mann rendezte, producerként pedig Mark Nielsen működött közre, míg a forgatókönyvet Meg LeFauve és Dave Holstein írták.

A film főszereplői között láthatjuk a visszatérő Amy Poehlert, Phyllis Smith-t, Lewis Blacket, Diane Lane-t és Kyle MacLachlan-t. Új szereplők is csatlakoztak, többek között Maya Hawke, Kensington Tallman, Tony Hale és Liza Lapira.

Az Agymanók 2 Riley érzelmeinek történetét meséli el, ahogy új érzelmek próbálnak uralkodni a lány fejében. A film már most óriási sikert aratott: 2024. szeptember 22-ig az Egyesült Államokban és Kanadában 652,9 millió dollárt, míg globálisan 1,687 milliárd dollárt hozott. A Rotten Tomatoes kritika-gyűjtő weboldalon a 314 kritika 90%-a pozitív, átlagosan 7,6/10-es értékelést kapott, míg a Mafabon 88%-ra értékelték a filmet.


Főkép forrása:
Kiskunhalasimozi Facebook
Címkék:
#Film

További cikkek