Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Lufi és trambulin is a Toy Hall of Fame döntősei között

10perc.hu
2024. 09. 19.
Lufi és trambulin is a Toy Hall of Fame döntősei között

A lufi, trambulin és My Little Pony figurák is esélyesek a National Toy Hall of Fame 2024-es döntősei között. Szavazás novemberben.

A National Toy Hall of Fame 2024-es listáján olyan újdonságokat találunk, mint a lufi, amelyet sokoldalúsága és népszerűsége miatt választottak be a 12 döntős közé. Más első alkalommal jelölt játékok között szerepel a trambulin és a társasjáték Apples to Apples.

A végső döntést egy szakértőkből álló zsűri és a közönség közösen hozza meg novemberben. A jelöltek között található még a "Choose Your Own Adventure" játékos könyvsorozat, a hagyományos Hess Toy Trucks és távirányítós járművek. Emellett olyan klasszikusok is bekerültek, mint a stick horse és a Pokemon kereskedőkártya-játék.

A My Little Pony figurák és a Transformers akciófigurák immár hetedszer is esélyesek a bekerülésre. Ezek a 12 játék széles skálát képviselnek, a stratégiai játékoktól a fizikai és kreatív játékokig, így a zsűrinek és a közönségnek idén nehéz dolga lesz” – mondta Christopher Bensch, a gyűjteményekért felelős alelnök és főkurátor.

Eredeti forrás: Associated Press.

Főkép forrása:
The Strong Museum Facebook

További cikkek