Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Ingyen nézhető meg egy film több moziban, ha a nézőre igaz ez az egy tény

10perc.hu
2024. 08. 28.
Ingyen nézhető meg egy film több moziban, ha a nézőre igaz ez az egy tény

Több budapesti moziban bizonyos nézők számára ingyenessé vált A rém c. horrorfilm megtekintése.

Egy különleges ajánlat keretében azok a szerencsések, akik bármely hónap 14-én születtek, ingyenesen nézhetik meg a "Longlegs - A rém" című horrorfilmet a Corvin, Toldi vagy Kino mozikban augusztus 29. és szeptember 4. között. Az ajánlat kihasználásához a nézőknek csupán a születési dátumukat igazoló személyi igazolványt kell bemutatniuk - írta meg a mafab.

A Longlegs című horrorfilm Osgood Perkins rendezésében készült, ahol a 14-es szám különös jelentőséggel bír.

Az ingyenes jegyek azonban csak az első 100 igénylő számára elérhetők, és kizárólag a 14-én született személyek vehetik igénybe, kísérők nélkül. 

A film főszerepében Maika Monroe látható, mint Lee Harker FBI-ügynök, míg Nicolas Cage egy hátborzongató sorozatgyilkost alakít. A történet egy okkultizmussal kapcsolatos gyilkosságsorozat nyomozása köré épül, ahol Harker egyre mélyebbre ásva különös személyes kapcsolatot fedez fel önmaga és a gyilkos között.

A Longlegs a tengerentúlon már hatalmas sikert aratott: a NEON stúdió legnagyobb nyitóhétvégi bevételét érte el, és három hét alatt a NEON legnagyobb bevételt hozó filmje lett az Egyesült Államokban, megelőzve olyan alkotásokat is, mint a négyszeres Oscar-díjas Élősködők vagy a Furiosa: Történet a Mad Maxből. Magyarországon augusztus 1-jei bemutatója óta a film több mint 40 966 nézőt vonzott, mind feliratos, mind szinkronizált változatban.


Főkép forrása:
Illusztráció
Címkék:
#Film

További cikkek