Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Brad Pitt a Hungaroringen forgatja F1-es filmjét

10perc.hu
2024. 07. 19.
Brad Pitt a Hungaroringen forgatja F1-es filmjét

Brad Pitt ismét Magyarországra érkezett, hogy a Hungaroringen forgassa a jövőre bemutatásra kerülő F1 című filmjét.

A színész jelenléte sokaknak fel sem tűnhetett elsőre, mivel olyan öltözetben jelent meg, mint a pilóták. Jelmeze annyira élethű, hogy aki nem tudta, hogy filmet forgat, azt hihette, hogy új hobbit talált magának a 61 éves színész. Pitt jelenleg Mogyoródon tartózkodik, ahol a 39. Magyar Nagydíjat rendezik ezen a hétvégén - számolt be róla a magyarnemzet.hu.

A sportfilm forgatását, melyben Pitt a főszereplő, már tavaly megkezdték és több versenypályán is készítettek felvételeket a versenyhétvégék alatt. A tavalyi hollywoodi író- és színészsztrájk miatt Pitt akkor nem tudott Magyarországra jönni, de idén minden akadály elhárult. A színész egy budapesti luxusszállodában szállt meg, ahonnan naponta utazik ki a versenypályára.

Az Apple Original Films és a Forma–1 együttműködésével készülő film különlegessége nemcsak Pitt szereplése. A film egyik producere és tanácsadója Lewis Hamilton, a hétszeres világbajnok pilóta, aki a hírek szerint a filmben is fontos szerepet kap. A rendezői székben Joseph Kosinski ül, aki a Top Gun: Mavericket is rendezte.

Főkép forrása:
MTI/Czeglédi Zsolt

További cikkek