Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Palik Lászlóval visszatér a Legyen Ön is Milliomos!

10perc.hu
2024. 07. 17.
Palik Lászlóval visszatér a Legyen Ön is Milliomos!

Palik László lesz a műsorvezetője az új szabályokkal is kiegészült Legyen Ön is Milliomos!-nak.

A TV2 friss közleménye szerint Palik Lászlóval tér vissza a népszerű kvízműsor, a Legyen Ön is Milliomos! A műsor új verziójában akár 50 millió forintot is nyerhetnek a versenyzők, ha helyesen válaszolnak a kérdésekre - közölte a Telex.

A Legyen Ön is Milliomos! eredetileg 1998-ban indult az Egyesült Királyságból, és azóta világszerte több országban, köztük Indiában, Vietnámban és az Amerikai Egyesült Államokban is nagy sikerrel fut. Magyarországon korábban az RTL adásában volt látható Vágó István vezetésével, most pedig Palik László vezeti a TV2 műsorán.

Palik László, a műsorvezető elmondta: „Mindig is szerettem ezt a formátumot, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy olyan legendák nyomdokaiba léphetek, akik meghatározták az elmúlt évtizedek magyar televíziózását.”

A 2024-es verzióban a szabályokban is változás lesz: a hagyományos 3 segítségnyújtási lehetőségen (telefonos, felező, közönségszavazás) kívül egy új, negyedik segítség is bekerül, amely lehetőséget biztosít a műsorvezető segítségkérésére a játékosok számára.


Főkép forrása:
Blikk Rúzs (Facebook)

További cikkek