Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Híres sztárpár járt Budapesten, már 8. évfordulójukat ünneplik

10perc.hu
2024. 07. 05.
Híres sztárpár járt Budapesten, már 8. évfordulójukat ünneplik

A híres sztárpár Budapesten készült fotóval ünnepelte évfordulóját.

A híres színésznő, Diane Kruger, és a The Walking Dead sztárja, Norman Reedus, Budapest egyik legszebb pontján készült képpel ünnepelték kapcsolatuk nyolcadik évfordulóját. Kruger egy romantikus szelfit osztott meg Instagram-oldalán, amely a Ferenciek terén található rooftop bárban készült. A poszt nagy népszerűségnek örvend, és számos rajongót meghatott.

A színésznő, aki leginkább a Trója című filmből ismert, és Reedus, a The Walking Dead sorozat Daryl Dixonja, 2016 nyarán kezdtek el randizni. Azóta már nyolc év telt el, és kapcsolatuk láthatóan erősebb, mint valaha - írja a Blikk. A különleges évforduló alkalmából Kruger a következő üzenetet fűzte az Instagramon megosztott képhez:

"Szeretlek, Muffin. Elég menő veled együtt élni az álmomat!"


A szelfi egy gyönyörű naplementében készült, ahol a pár a város csodás panorámáját élvezte. Bár nem tudni pontosan, hogy a fotó mikor készült, a színésznő és partnere kényelmes, laza öltözete alapján valószínűsíthető, hogy friss a kép. Ha mégsem, akkor valószínűleg áprilisban készült, amikor Reedus Magyarországon forgatta a John Wick sorozat jövő nyáron bemutatásra kerülő spinoffját, a Ballerinát.

Címkék:
#Budapest

Hirdetés

További cikkek