391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Triplázik a Puskás Arénában Azariah! Kedden kezdődik a harmadik buli belépőinek árusítása

10perc.hu
2023. 10. 14.
Triplázik a Puskás Arénában Azariah! Kedden kezdődik a harmadik buli belépőinek árusítása

Péntek délelőtt óta nem csak az interneten tolonganak, de még személyesen is hosszú sorokban állnak azok a jegyirodák előtt, akik a 21 éves zenész jövő májusi koncertjeire szeretnének jegyet venni.

Sokkot kaptak a magyar könnyűzenei élet szereplői: egy, a szakmában mindössze három éve feltűnő, 21 éves magyar fiatalembernek a Puskás Arénába meghirdetett koncertjére egy nap alatt minden jegy elkelt. Sőt, a nagy érdeklődésre való tekintettel egy második eseményt is meghirdettek.

Mára nemcsak az vált biztossá, hogy ott is telt ház lesz. Ugyanis Azariah saját Instagram oldalán bejelentette, 2024. május 25-e és 26-a mellett immár május 24-én is színpadra áll a Puskás Arénában. A triplázás mindenképpen történelmi a hazai zenei életben, és a harmadik koncertre keddtől lehet jegyeket vásárolni.

12 évesen még az iskolai dolgairól készített videónaplót, ma pedig a koncertje révén alig néhány óra alatt megtölti Magyarország legnagyobb rendezvényhelyszínét – háromszor. Ő Azahriah, a magyar zenész, akire már Európa is felfigyelt. Igazából tavaly májusban robbant be a köztudatba, amikor kiderült, a Szolnoki Palacsintafesztiválon megtartott koncertje után a színpad mögötti illemhelyeknél közösült az egyik rajongójával – számolt be minderről a Blikk.


Azariah idén márciusban a Papp László Sportarénában adott teltházas koncertet     Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt


Az azóta eltelt másfél évben a fiatal dalszerző-énekes megkerülhetetlen szereplője lett a hazai könnyűzenei életnek. Ahogy azt a 10perc.hu is megírta, Azariah a Puskás Arénában való dupla fellépésével akár 300 millió forintot is kaszálhat – ez a harmadik buli bejelentésével jelentősen megnő –, de a koncertszervezők egy fillért sem sajnálnak tőle, hiszen vele a siker és ezek szerint bármekkora arénában a teltház is garantált.

Tegnap délelőtt negyed 11 körül ismét megnyílt a jegyvásárlási lehetőség a 21 éves újpalotai rapper, Azahriah második koncertjére, melyet jövő májusban a Puskás Arénában tartanak majd meg. A Telexnek a sztár menedzsere most elárulta: mindenre számítottak, de arra nem, hogy a keddi jegyvásárlási őrületnél is durvább lesz az, ami pénteken ment.

Tóth Gergely, a rappert képviselő Supermanagement vezetője elmondta: a rendszerben még mindig komoly fennakadások vannak. „Azt kell mondanom, hogy a második koncertnél még durvább a jegyvásárlási roham, mint amit kedden tapasztaltunk. Ezúttal például a jegyértékesítő rendszer sokkal nagyobb terhelést kapott. Elvileg mindenre felkészültek, de megállásokkal működik csak a rendszer” - mondta a menedzser.

Főkép forrása:
MTI/Vasvári Tamás

További cikkek