Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Borkai Zsolt felesége szerint a yachtos szexparti mentette meg a házasságukat

10perc.hu
2023. 09. 18.
Borkai Zsolt felesége szerint a yachtos szexparti mentette meg a házasságukat

A megcsalás rádöbbentette arra, hogy mennyire szereti a férjét, hozzátéve, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt.

Borkainé Havassy Myrtill szerint az mentette meg a házasságát Borkai Zsolttal, hogy férje szexbotrányba keveredett. A volt győri polgármester felesége az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában kijelentette: „Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen.”

Borkainé hozzátette, hogy a megcsalás rádöbbentette arra, hogy mennyire szereti a férjét, hozzátéve, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. Elmondta, hogy bár nagyon megalázottnak érezte magát, egy pillanatra sem merült fel benne a válás, inkább a megoldást kereste.

„Zsolt összerendelte a családot, a gyerekeket, engem, hogy most akárhol is vagytok, gyertek haza, mert valamit el kell, hogy mondjak nektek, majd őszintén elmondta, hogy mik történtek a jachton. Az első pillanattól fogva láttam a férjem szemében, hogy nagyon megbánta, amit tett. A szememet kereste végig, amíg erről mesélt, és láttam a szemében azt, hogy bocsáss meg nekem kérlek, ne hagyj itt” – közölte Borkainé Havassy Myrtill, majd hozzátette hogy a jachton készült felvételeket nem nézte meg, és nem is fogja.

Főkép forrása:
RTL

További cikkek