Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Molnár Anikó: „A celebekhez képest én a legtöbb esetben szent vagyok”

10perc.hu
2023. 04. 22.
Molnár Anikó: „A celebekhez képest én a legtöbb esetben szent vagyok”

Olyan emberek ítélkeznek fölötte, akik a magánéletükben nyilván csinálnak olyan dolgokat, amiket ő is az oldalán, de álprűdek.

Ahogy arról a 10perc.hu is beszámolt, Molnár Anikó a minap indított egy kérdés-felelet játékot, ahol az egyik követője megkérdezte, hogy mi az ami a legnagyobb örömet okozza neki abban, hogy jelen van az Only Fans nevű oldalon. Ő azt válaszolta, hogy a bankszámlája, erre egy másik követő szinte azonnal letorkolta, hogy szégyellje magát, amiért arra buzdítja a nőket, hogy ők is ilyet csináljanak.

„Hát most erre mit lehet mondani? Én ugyan nem buzdítok senkit semmire! Nem hencegek a bevételemmel sem, megkérdezték a véleményem és elmondtam, hogy a pénznek örülök a leginkább. Mi másnak örülnék, azért csinálom” – mondta a Borsnak a modell.

Úgy látja: olyan emberek ítélkeznek fölötte, akik a magánéletükben nyilván csinálnak olyan dolgokat, amiket ő is az oldalán, de álprűdek. Sokszor gondolkodott azon, hogy ha a közvélemény megtudná a mostani celebekről, hogy miket csináltak a múltban, vagy csinálnak most is, akkor őt szentnek tartanák.

„Közszereplők, akik nem turisták voltak Dubaiban, énekesek és színészek, akik családban élnek, de a hazaút előtt azért beugranak ide-oda… Itt senki sem szent! De ők eljátsszák, hogy azok. Én legalább őszinte vagyok. Ezért kapok hideget-meleget. De magasról teszek mások véleményére” – tette hozzá Molnár Anikó.

Főkép forrása:
RTL Fókusz

További cikkek