387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Micsoda veszteség! Tóth Andi után Marge is abbahagyja az éneklést

10perc.hu
2023. 03. 21.
Micsoda veszteség! Tóth Andi után Marge is abbahagyja az éneklést

My Way című dala a Music Television és a 1Music Channel tévéadók egyik leggyakrabban játszott darabja volt.

Tóth Andi a napokban fontos bejelentést tett, amivel sokkolta a rajongóit. A fiatal énekesnő abbahagyja az éneklést, mert már nem okoz neki boldogságot. Most újabb énekesnő jelentette be, hogy visszavonul az énekléstől. Marge – polgári nevén Batta Zsuzsanna – 2010 decemberében debütált ingyenesen letölthető And című albumával.

My Way című dala a Music Television és a 1Music Channel tévéadók egyik leggyakrabban játszott darabja volt, de a címadó szám a Petőfi Rádió lejátszási listájában is kiemelt helyen szerepelt. A 36 éves énekesnő egy hosszú Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy benne is hasonló érzések kavarognak, mint Tóth Andiban, ezért elgondolkodott a visszavonulásán.

„Az utolsó nagy koncertemen a Budapest Parkban. Megtörten, egy olyan karrier ívben, ahol a rosszabbnál, rosszabb döntések sorozatának áldozataként zuhantam lefelé mind szakmailag, mind emberileg” - olvasható Marge Instagram-oldalán. Kiemelte, "jó nekem, ha nem énekelek, mert amikor énekeltem, boldogtalan, elveszett, magányos és kihasznált voltam" - tette hozzá.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek