391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Cégbirodalmat épít Berki Mazsi – Már nyolc vállalkozásban tulajdonos

10perc.hu
2023. 03. 02.
Cégbirodalmat épít Berki Mazsi – Már nyolc vállalkozásban tulajdonos

Berki Krisztián özvegye egyre gyarapodó üzleti birodalma segítségével akarja biztosítani maga és lánya, az egyéves Emma Katerina megélhetését.

Dől a pénz Berki Mazsihoz! Egy biztos, szépen építgeti férje halála után üzleti birodalmát Berki Mazsi! Az özvegynek korábban öt cégben voltak érdekeltségei, ám Berki Krisztián halála óta, vagyis alig egy év alatt, újabb három bizniszben szerzett magának tulajdonrészt – írta meg a Blikk.

Mazsi feladva édességipari karrierjét influenszerkedni kezdett és férje támogatásával berobbant az üzleti életbe. Krisztián haláláig összesen öt vállalkozásban lett tulajdonrésze, amelyeket azóta is üzemeltet. Tavaly előbb júniusban Krisztián korábbi üzlettársával, Nagy Olivérrel alapított cég többek között gyermek- és babaholmikat forgalmaz, melyeket webshopon keresztül vásárolhatnak meg.


Már nyolc cégben van tulajdonrésze Berki Mazsinak     Fotó: Instagram/Berki Renáta


Emellett Mazsi augusztusban indította el saját reklámügynökségét, melynek kizárólagosan ő a tulajdonosa. Többek között a különböző influenszer megkereséseit és korábban megrendezett baba-mama táborát is ezen cég alatt intézi.

Az özvegy idén sem volt tétlen, az új esztendőben alapított vállalkozása textiláruk előállításával foglalkozik, köztük ruhák, lábbelik, szőnyeg és takarók készítésével. A cég a webshophoz kapcsolódik, tulajdonosa a már említett Nagy Olivér, illetve közös cégükön keresztül Berki Mazsi.


Ha éppen nem nyaral, sokat dolgozik az özvegy     Fotó: Instagram/Berki Renáta


Az özvegy tehát egyre gyarapodó üzleti birodalmat épít ki, ezzel is biztosítva ő és lánya megélhetését, az egyéves Emma Katerina felnevelése ugyanis teljes mértékben rá maradt. Amint azt a lapnak Mazsi egyik ismerőse elárulta, az özvegy rengeteget dolgozik.

„Mazsi szeretne minél biztosabb anyagi jólétet teremteni a kislánya számára. Emmát is azért íratta bölcsibe, hogy dolgozni tudjon. Ha éppen nem nyaral, folyamatosan meetingjei vannak a jelenlegi és új üzleti partnereivel” – árulta el a névtelenségbe burkolózó informátor.

Főkép forrása:
Instagram/Berki Renáta

További cikkek