Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Gera Zoltán az M4 Sport szakértőjeként tér vissza a képernyőre

10perc.hu
2024. 09. 24.
Gera Zoltán az M4 Sport szakértőjeként tér vissza a képernyőre

Gera Zoltán visszatér a képernyőre az M4 Sporthoz, ahol az Európa-liga mérkőzéseinek szakértőjeként kommentálja a Ferencváros meccseit.

Az M4 Sport bejelentette, hogy Gera Zoltán visszatér a képernyőre, ahol az Európa-liga mérkőzéseinek szakértőjeként fog dolgozni, különös figyelmet fordítva a Ferencváros nemzetközi meccseire - közölte az NB1.hu.

A 97-szeres válogatott játékos izgatottan várja a TV-s munkát. Elmondta: „Szeretem a futballt, így szívesen veszek részt a közvetítésekben. Szeretek felkészülni a mérkőzésekre. Mindkét csapatot alaposan kielemzem a találkozók előtt, meccseket nézek, jegyzetelek, hogy ki és milyen taktikával játszik, mik az erősségek, gyengeségek. Próbálok érdekes részletekre rámutatni, amiket a szakavatott szem láthat.”

Gera hozzátette, hogy az új rendszer még izgalmasabbá teszi a sorozatot: „Kiszámíthatatlan, komoly, színvonalas mérkőzésekre számíthatunk. A Ferencvárosnak is kemény dolga lesz, hiszen rendkívül nívós csapatok ellen játszik majd az alapszakaszban. Bízom abban, hogy a Fradi jól fog teljesíteni. A rangos, nagy csapatok elleni meccseket szeretik a játékosok is.”

A 45 éves szakember legutóbb a Vasas vezetőedzőjeként dolgozott, és most új fejezetet nyit a sportkommentátori pályafutásában.

További cikkek