Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

A magyar szurkolók öröme határtalan

10perc.hu
2024. 08. 06.
A magyar szurkolók öröme határtalan

Milák Kristóf és Kós Hubert közös képet osztottak meg a közösségi médiában, mely alatt a szurkolók büszkeségüket fejezték ki.

Milák a Facebookon osztott meg egy közös képet a szintén olimpiai bajnok Kós Huberttel. Milák Kristóf, a magyar úszósport kiemelkedő alakja, a Párizsban rendezett olimpián büszkén mutatta be aranyérmét, amelyet 100 méter pillangón szerzett. Emellett 200 méter pillangón ezüstérmet is nyert. A képen látható Kós Hubert is, aki 200 méter hátúszás kategóriában, bravúros úszással szerzett aranyérmet.

A hozzászólók közül többen méltatták a sportolók teljesítményét, és kifejezték büszkeségüket. „Elképesztő büszkék vagyunk az úszóinkra!” – írta egy kommentelő, míg más hozzászólók kiemelték a fiatal sportolók kitartását és elhivatottságát. 

Erika Iklódi például így fogalmazott: „Két fiatalember a világ tetején. Ott, ahol megérdemelt helyük van, csodálatra méltó teljesítmény. Ilyenkor szeretek magyar lenni.”

A kommentekben nemcsak a teljesítményüket dicsérték, hanem a magyar sportolók példamutató viselkedését is elismerés övezte. A támogatás és szeretet, amelyet a hozzászólók kifejeztek, tovább erősíti a versenyzők iránti megbecsülést és a sport iránti szeretetet.


Főkép forrása:
Milák Kristóf Facebook oldala
Címkék:
#Olimpia

További cikkek