Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Megtörte a csendet a korábbi kajak-kenus a Kozák-Csipes ügyben

10perc.hu
2024. 06. 27.
Megtörte a csendet a korábbi kajak-kenus a Kozák-Csipes ügyben

Luck Dóra korábbi kajak-kenus Facebook bejegyzésben eltussolásról beszélt a Kozák Danuta és Csipes Ferenc között kirobbant botránnyal kapcsolatban. 

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, felfüggesztették Csipes Ferencet, miután Kozák Danuta, hatszoros olimpiai bajnok, tizenötszörös világbajnok és tizenhétszeres Európa-bajnok kajakozó egy Facebook-posztban verbális molesztálással vádolta meg edzőjét.

Lucz Dóra, korábbi bajnok, most állt ki nyilvánosan Danuta mellett egy Facebook posztban, ahol sürgeti a szövetséget, hogy ne tussolják el az ügyet, és kritizálja, hogy 2024-ben egy ilyen súlyos ügyben nem sikerül következményeket kiváltani. 

"És a szövetség tovabbra is ennek az edzőnek teljesiti az akaratát. Hogy lehet, hogy egy ilyen ügyet 2024-ben igy eltussolnak mindenféle következmények nélkül" - írta.


A korábbi bajnok reakciójával ismét reflektorfénybe került az eset, amely eddigre már számos cikk és vitaindító beszélgetés tárgyát képezte a magyar sportéletben.

A molesztálás vádjait az edző tagadja, de elnézést kért Danutától az esetleges sértő megjegyzéséért.

A jelenlegi helyzetben Kozák Danuta nem vesz részt a párizsi olimpián, miután a szövetség döntése alapján nem kapott helyet a női négyesben - írja az RTL. 

Nem ez volt az első eset, hogy kiálltak Danuta mellett és nemrég voltak az ügynek új fejleményei is.

Főkép forrása:
Lucz Dóra Facebook
Címkék:
#Kajak-kenu

Hirdetés

További cikkek