Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Kozák Danuta és Csipes Ferenc ügyében új részletek derültek ki

10perc.hu
2024. 05. 28.
Kozák Danuta és Csipes Ferenc ügyében új részletek derültek ki

Új információk derültek ki Kozák Danuta és Csipes Ferenc ügyével kapcsolatban, ami mélyebb betekintést nyújt és szakmai kérdéseket is felvet.

A Kozák Danuta-Csipes Ferenc molesztálási ügy körül további, eddig nem ismert információk derültek ki, amelyeket a Magyar Nemzet részletez a legfrissebb cikkében. Az ügy hátterében álló eseményeket az újságíró a "Szükségszerű Csipes Ferenc rehabilitálása, ha érmeket akarunk az olimpián" című írásában tárták fel.

A lap szerint Kozák Danuta posztjából sok részlet nem derült ki, így például nem tisztázott, hogy pontosan hol és hány ember előtt történt az eset. Emellett nem világos, hogy Csipes Ferenc fizikailag bántalmazta-e Kozákot, vagy csupán verbálisan molesztálta, illetve hogy az esetnek előzményei voltak-e.

A Magyar Nemzet közölte, hogy a szóváltás a szolnoki edzőtábor közösségi terében zajlott, többek hallatára, de fizikai bántalmazás nem történt, csupán Csipes Ferenc "minősíthetetlen hangnemben" szólt Kozák Danutához.

A cikk hangsúlyozza, hogy a női kajakosok jelenleg nem érik el korábbi sikereiket, ami szakmai és vezetői aggályokat vet fel. Sokan azt sem értik, hogy Kozák miért nem indult Szegeden az olimpiai kvalifikációs versenyen, mert ha egy jó formában lévő Kozák indult volna, akkor azt feltételezik, a lehetséges hatból nem csak négy kvótája, indulási joga lenne a szakágnak Párizsban.

Főkép forrása:
10perc.hu (Szeged Maty-Éri Kajak-Kenu Pálya)
Címkék:
#Kajak-kenu

Hirdetés

További cikkek